GRØNNE BURGERE
Ingredienser:
(2 porsjoner)
2,5 dl kikerter
2 ss olivenolje
½ dl hvetemel
½ dl kruskakli
1 ss potetmel
2 ss soyasaus
2 finhakkede hvitløksfedd
½ tsk sitronsaft
½ tsk timian
½ tsk paprikapulver
En neve finhakket spinat
Mos kikertene og oljen sammen med en stavmikser til blandingen blir klumpfri. Ha i resten av ingrediensene og bland sammen i ca 3 minutter, til den kjennes fast. Stek ca to spiseskjeer med blandingen i olje til de han en fin stekeskorpe.
Avocadosaus:
1 avocado
2 ss yoghurt naturell
1 fedd hvitløk
litt sitronsaft
¼ chili
Mos med stavmikser
Tilbehør:
1 pk. (65g) Klar Gourmetsalat
1 agurk
Ost, dersom det er ønskelig
Grønne rundstykker som hamburgerbrød
Gode, grønne og saftige vegetarburgere med proteinrik kikertbase! Man blir skikkelig mett av disse.