GRØNNE BURGERE

Ingredienser:

(2 porsjoner)

2,5 dl kikerter

2 ss olivenolje

½ dl hvetemel

½ dl kruskakli

1 ss potetmel

2 ss soyasaus

2 finhakkede hvitløksfedd

½ tsk sitronsaft

½ tsk timian

½ tsk paprikapulver

En neve finhakket spinat

Mos kikertene og oljen sammen med en stavmikser til blandingen blir klumpfri. Ha i resten av ingrediensene og bland sammen i ca 3 minutter, til den kjennes fast. Stek ca to spiseskjeer med blandingen i olje til de han en fin stekeskorpe.

Avocadosaus: 

1 avocado

2 ss yoghurt naturell

1 fedd hvitløk

litt sitronsaft

¼ chili

Mos med stavmikser

 

Tilbehør: 

1 pk. (65g) Klar Gourmetsalat

1 agurk

Ost, dersom det er ønskelig

Grønne rundstykker som hamburgerbrød

 

Gode, grønne og saftige vegetarburgere med proteinrik kikertbase! Man blir skikkelig mett av disse.