PASTASALAT

Ingredienser:

(4 porsjoner) 

1 pk. (200g) Klar salat m/urter

250 g pasta

½ agurk

½ paprika

½ liten boks mais

¾ boks bogskinke

½ liten ost

Bacon i småterninger

4 egg

Evt. Rødløk og purre

Hvitløksbrød

1 pakke med majones

½ boks lettrømme

 

Slik gjør du:

  1. Kok opp 250 g pasta og avkjøl den.
  2. Kutt opp agurk, paprika,mais, bogskinke, ost, salat og bland godt sammen.
  3. Bland sammen majonesen og rømmen godt i en egen skål, deretter røres den inn i blandingen.
  4. Avkjøl pastasalaten, serveres kald.
  5. Stek bacon og kok egg, som legges i skål som et tilbehør. Skal brukes som topping.
  6. Stek hvitløksbrød som tilbehør.